Beauty Rum

Permanent Makeup
EXPERT

Makeup i 1 år
på bara 2 timmar!

Katya Bulakh

• Genomförde mer än 3000 behandlingar

• Skapare av unika permanenta smink metoder "Baby lips" och "Veil eyebrows"

• Boka en konsultation - ta reda på mer!

— Tack vare två behandlingssystem kommer jag att göra dig vackrare och gladare!

— Glöm bara bort din dagliga smink rutin!

— Nedan kan du välja de behandlingar du behöver och lära dig mer om var och en!
— Vad har jag åt dig?
Katya Bulakh
Permanent makeup Expert


Katya Bulakh är grundaren av Beauty Rum, ett litet företag som har blivit en Go-To studio av skönhetstjänster. I Beauty Rum kan man skapa fantastiskt permanent smink eller få svar på alla frågor om permanent smink.

Katya har varit verksam i skönhetsindustrin sedan hon var 18 år. Hennes främsta egenskap med Beauty Rum är innovation: skapandet av nya tekniker och är kontinuerligt lärande. Hon känner stor stolthet i att förmedla skapandet och teknikerna och se framstegen hos de tekniker som hon lärt sig.

Permanent Shadow Brows är hennes egen teknik för permanent smink. Mjukt och samtidigt uttrycksfull effekt och problemfri läkning gör denna teknik väldigt populär bland kunderna.

Каtya Bulakh - en globalt erkänd makeup artist och permanent smink expert.

Om oss

Välkommen till vårt trevliga skönhets Beauty Rum där ni kan få alla sorter av permanent make-up. Beauty Rum Studio är den studion där du kan lita på personalens professionalism. Uppmärksamhet på detaljer och fullständig kontroll över processen med permanent smink från själva behandlingen till problemfria läkningen garanterar ett resultat som du kommer att njuta av i många månader.
Det är enkelt att sticka ut, men det är mycket svårare att vara bäst!

Beauty Rum studio

Beauty Rum Studio är den studion där du kan lita på personalens professionalism. Uppmärksamhet på detaljer och fullständig kontroll över processen med permanent smink från själva behandlingen till problemfria läkningen garanterar ett resultat som du kommer att njuta av i många månader.
Left
Right
Left
Right
Left
Right
Varför Beauty Rum Studio?
Din skönhet är det viktigaste
Högsta kvalité
Vårt mål är att leverera tjänster av högsta kvalité till våra kunder.
Erfarenhet
Att uppmärksamma detaljer, att låta känna dig unik genom personlig service gör oss till en av dem ledande studion för permanent smink. En högkvalificerad makeupartist tar hand om ditt ansikte på Beauty Rum Studion
Stöd
Permanent smink är en väldig kreativ process för både dig och behandlaren.

Före, under och efter proceduren finns vi tillgängliga för att svara på alla era frågor. Det är bara att skriva eller ringa så får du återkoppling direkt.
Kundlojalitet
Återkommande kunder som väljer att göra permanent makeup på två eller flera zoner kommer självklart att få rabatt hos oss.
Betala senare eller på en gång
Priset på behandlingarna bör inte vara avgörande för att fatta ett beslut. Det är därför vi erbjuder bekväm betalning med hjälp av Klarna, men du kan också betala med Swish.
Bekvämt läge
Vi värdesätter din tid mest. Därför ligger våra studior i centrala Stockholm och Gävle, nära tunnelbanan och fastighetsnära parkeringar.
Anmäl dig för din personliga konsultation
Jag heter Katya Bulakh. Jag är permanent makeup expert. Vid konsultation får du bekanta dig med din behandlare, diskutera tekniken, eftervården och även ställa frågor om permanent smink behandlingar. Ibland är ett samråd med behandlaren nödvändigt för att fatta ett slutgiltigt beslut. Konsultformat: ett telefonsamtal eller ett personligt möte.

Hitta hit

Norra Skeppsbron 3C
80 310 Gävle
Avbokning ska ske minst 24 timmar innan bokad tid

Du är välkommen att ringa oss helgfria vardagar 10.00-17.00
Telefon: 072-540 16 53

Boka tid
Katya Bulakh